A la carte

Naast onze 3 menu formules: Lunchmenu, Klassiek menu en Degustatiemenu, kan u uiteraard ook à la carte eten. Speciaal in de à la carte kaart zijn onze degustatiegerechten: Dit zijn volwaardige gastronomische gerechtjes, kleiner geportioneerd. Op die manier kan u als het ware zelf uw eigen smakenparcours samenstellen en zo van de ene verrassing in de andere vallen.'s Middags serveren we ook een 3 gangen lunch formule vanaf 29 euro pp, naast de à la carte kaart en de menu's. Vergeet zeker niet om een goed glas wijn te bestellen. We hebben naast klassiekers ook enkele verrassingen op de kaart. Exclusieve wijnen die enkel bij ons te drinken zijn, hebben we ook. Vraag ons ernaar!

 

Onze menu's

Wij voorzien 2 verschillende menu's: Een Degustatiemenu en een Klassiek menu. Voor ieder wat wils, om zo onze keuken te ontdekken. Ontdek hier meer over onze verschillende menu's...

Opgelet, groepen kunnen ons persoonlijk contacteren voor budget gerichte voorstellen op maat. Gezien we dagvers werken, kunnen we de samenstelling van het menu hierop aanpassen. Onze team blijft echter altijd waken over kwaliteit en hoogwaardige, dagverse ingrediënten!

 

Ontbijt

Ochtendstond heeft goud in de mond! Hotelgast of niet, wij verzorgen voor iedereen de mogelijkheid tot een overheerlijk ontbijt, klein of groot. Reservatie mag maar moet niet (Op zondag wel aan te raden) Onze lieve ontbijtdame kijkt ernaar uit u te mogen ontvangen

Lees meer

Sushi & Sashimi

Voor de fijnproever heeft Gusto Carbon Genk een smaakvolle formule uitgewerkt met enkel Sushi & sashimi. In de wijnbar met een glaasje wijn om gezellig te delen of in het restaurant of voor - of hoofdgerecht.. Alles kan!

Lees meer
Loading...
Loading...