Degustatiegerechten

Kleine gastronomische gerechtjes, combineer er verschillende. U kan ons ook vragen om enkele wijntjes voor te stellen, we hebben er immers meer dan 20 die u via de enomatic per glas kan kiezen.. 



3 Zeeuwse platte oesters natuur op ijsl 13,00

Vitello Tonato met een zachte tonijnmayonaise, kappertjes en rucolal 13,00

Gerookte Loch Fyne Zalm met sjalotjes, krulpeterselie, yoghurt en toast l 15,00

Tartaar van tonijn met komkommer, koolrabi, wasabi mayonnaise en een sechuan sausje l 16,00

Rundscarpaccio van Belgisch Wit Blauw met truffelmayonaise, pijpajuin, rode biet en krulletjes gerookte ganzenlever l 16,00

Terrine van Foie Gras met confituur van rode ui, rode bietjes en briochebrood l 17,00

Huisbereide Garnaalkroket met handgepelde grijze garnaaltjes, tartaarsaus en salade l 14,00

Kort geschroeide handgedoken St Jacobsvruchten met prei, bloedworst en worteltjes l 16,00

Open ravioli van Kingkrab met verse groene kruiden en een champagnesaus l 19,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken - Pastinaak - Jonge prei - Spruitjes - Breydelspek - Graanmosterdsaus l 17,50

Bisque ‘Crustacés’ met handgepelde grijze garnaaltjes, zure room en platte peterselie l 13,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken met Breydelspek, prei en spruitjes afgewerkt met een sausje op basis van Tierentyn l 17,50

Steak Tartaar ‘a la minute’ bereid, salade, “Vinaigrette Salée” en handgesneden frietjes l 14,00

Kalfsfilet met bospaddenstoelen, witloof, worteltjes, polenta en een zachte saliesaus l 16,00

Black Angus ‘Dry Aged’ Ossenhaas met salade, handgesneden frieten en peper- of béarnaisesaus l 17,00

Coq-au-vin met bospaddenstoelen, witloof, pommes anna en een rode wijnsaus l 16,00

Noorse Skrei filet met prei en jonge spinazie, polenta en een sausje op basis van verse groene kruiden l 16,00

Zeetong ‘Meunière’ een frisse salade met “Vinaigrette Salée” en handgesneden frieten l 19,00

Veggie

Smeuïge Risotto - Bospaddenstoel - Pecorino kaas - Groene Kruiden l 14,00

Veggie gerecht naar het humeur van de Chef l 14,00

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.