Hoofdgerechten

Geniet à la carte van de meest verfijnde, kraakverse top-ingrediënten, gastronomisch gebracht, in een gezellig kader 

 

Vlees

Steak Tartaar ‘a la minute’ bereid, salade “Vinaigrette salée” en handgesneden frietjes 23,50

Black Angus ‘Dry Aged’ Ossenhaas met salade, handgesneden frieten en peper- of béarnaisesaus  33,00

Coq-au-vin met bospaddenstoelen, witloof, pommes anna en een rode wijnsaus  27,00

Kalfsfilet met bospaddenstoelen, witloof, worteltjes, polenta en een zachte saliesaus  31,00

Vis

Zeetong ‘Meunière’ frisse salade met “Vinaigrette Salée” en handgesneden frieten l 38,00

Noorse Skrei filet met prei en jonge spinazie, polenta en een sausje op basis van verse groene kruiden l 30,00

Vegetarisch gerecht

Smeuïge risotto met bospaddenstoelen pecorino kaas en verse groene kruiden 23,00

Creamy Risotto - Wild Mushrooms - Pecorino Cheese - Green Herbs

Veggie gerecht naar humeur van de chef  23,00

Kindergerechten (Kindjes tem 9 jaar)

Kipfilet - Appelmoes - Frietjes l 17,00

Luikse balletjes - Loonse stroop - Frietjes l 17,00

 

Kindermenu: Soep van de dag - Luikse balletjes - Vanille ijs l 25,00

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.