Hoofdgerechten

Geniet à la carte van de meest verfijnde, kraakverse top-ingrediënten, gastronomisch gebracht, in een gezellig kader 

 

Vlees 

“Steak tartaar” (Rauw Belgisch Wit Blauw rundvlees à la minute bereid door onze chef) - Handgesneden frieten - Fris slaatje 23,50

Black Angus Ossenhaas - Frisse salade - Handgesneden frieten - Béarnaise-of pepersaus (Favoriet!!)  34,00

Eendenborst ‘Thai style’ - Rode curry - Shiitake - Aubergine - Rode paprika - Paksoi 32,00

Gebakken parelhoen Suprême - Courgette - Artisjok - Amandelkroketje  29,00

 

Vis 

Zeetong Meunière - Kropsla - Chardonnay azijn - Handgesneden frieten  36,00

Pladijs - Handgepelde grijze garnalen - Smeuïge aardappel - Bloemkool - Jonge spinazie  30,00

 

Vegetarisch gerecht 

Risotto - Artisjok - Tuinbonen - Groene olijf - Groene kruiden  23,00

Veggie gerecht naar humeur van de chef  23,00

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.