Voorgerechten

Om uw culinaire reis heerlijk te beginnen...

Koude Voorgerechten

Zes Zeeuwse platte oesters natuur op ijs l 25,00

Vitello Tonato met een zachte tonijnmayonaise, kappertjes en rucola 19,00

Gerookte Loch Fyne zalm met sjalotjes, krulpeterselie, yoghurt en toast 23,00

Tartaar van tonijn met komkommer, koolrabi, wasabi mayonnaise en een sechuan sausje  24,00

Rundscarpaccio van Belgisch Wit Blauw met truffelmayonaise, pijpajuin, rode biet en krulletjes gerookte ganzenlever  23,00

Terrine van Foie Gras met confituur van rode ui, rode bietjes en briochebrood 27,00

Warme Voorgerechten 

Huisbereide Garnaalkroket (1) - Handgepelde grijze garnaaltjes - Tartaar - Slaatje 14,00

Kort geschroeide handgedoken St Jacobsvruchten met prei, bloedworst en worteltjes 24,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken met Breydelspek, prei en spruitjes afgewerkt met een sausje op basis van Tierentyn 27,00

Open ravioli van Kingkrab met verse groene kruiden en een champagnesaus 30,00

 

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel. 

Hartelijk dank!