Lunch : 3 gangen v.a. 29 euro (Elke werkdag)

Stel zelf je 3 gangen Lunch samen uit onze degustatiegerechten. 

Stel zelf je lunch samen uit deze gerechten:

VOORGERECHT

Vitello Tonato met een zachte tonijnmayonaise, kappertjes en rucola  

Gerookte Loch Fyne zalm met sjalotjes, krulpeterselie, yoghurt en toast 

Rundscarpaccio van Belgisch Wit Blauw met truffelmayonaise, lente ui, rode biet en krulletjes gerookte ganzenlever

Huisbereide Garnaalkroket met handgepelde grijze garnaaltjes, verse tartaar en salade

Kort geschroeide handgedoken St Jacobsvruchten met prei, bloedworst en worteltjes 

Bisque ‘Crustacés’ met handgepelde grijze garnalen, zure room en peterselie

HOOFDGERECHTEN

Steak Tartaar “à la minute” bereid, fris slaatje, “Vinaigrette Salée” en handgesneden frietjes

Black Angus ‘Dry Aged’ Ossenhaas met salade, handgesneden frieten en peper- of béarnaisesaus

Coq-au-vin met paddenstoelen, witloof, pommes anna en een rode wijnsaus 

Noorse Skrei filet met prei en jonge spinazie, polenta en een sausje op basis van verse groene kruiden

**

KOFFIE OF THEE

of

DESSERT VAN DE DAG / OUR CHEF’S DESSERT **

 

** supplement: 4 euro 

 

Uiteraard kan u ook  uw eigen lunchmenu samenstellen uit onze kaart, dan worden de à la carte prijzen gehanteerd

Plan of boek nu. Elke werkdag van 12u tot 14u00 (Met of zonder reservatie, liefst mét, zodat we ons team kunnen briefen en u van de best mogelijke service kunnen voorzien)