Wie zijn we?

 
 
Prestige Magazine : "Culinair hoogstaand en toch betaalbaar! Een Limburgse topper van wereldformaat!"
 
Het centrum van Genk doet met zijn brede boulevards en hedendaags beton denken aan een kruising van Rotterdam en New York. Het trendy restaurant Gusto past perfect in deze setting. Ardan Boffé is de dynamische zaakvoerder van dit designrestaurant dat zich op de benedenverdieping van het Carbon Hotel bevindt. Gusto doet zich aan de buitenzijde van het strakke Carbon opvallen door de twee trendy, verwarmde, windvrije terrassen met strakke, witte parasols. The place to be tijdens zwoele zomerdagen.
 
Stap je Carbon binnen, dan loop je recht in de trendy wijnbar waar Gusto je verwent met kleine, verfijnde gerechten en zestien topwijnen, verkrijgbaar per glas. Loop je verder dan word je verwelkomt in het restaurant waar je zeven op zeven terecht kunt voor een ontbijt, lunch of gastronomisch diner. Op die manier is Gusto een beleving op zich. Onze super sympathieke mensen Francis, Ilse, Joppe, Michiel, Nathalie'ke,... verzorgen  alles tot in de puntjes in de zaal.
 
Het team in de keuken legt zich onder leiding van onze dynamische chef toe op kraakverse topproducten. Met ervaring in diverse sterrenzaken brengt hij klassiekers met topproducten. “Elke dag streven ze samen met hun team naar dat tikkeltje meer.
 
De kaart is mondain van repertoire en vermeldt naast klassieke Franse en mediterraanse gerechten ook kraakverse sushi, sashimi en nigiri. Deze wereldse toets is een logisch gevolg van de culturele knowhow die typisch is voor Genk en de dagelijkse aanlevering van verse vis,” 

Uniek voor de kaart is ook het aparte hoofdstuk ‘kleine degustatiegerechten’. Kunstwerkjes op je bord die in combinatie met een glaasje wijn ieders zinnen prikkelen.

Als zaakvoerders zelf, staan we mee in voor de gerechten op de kaart en voor de regelmatig veranderende selectie aan fantastische wijnen. Onze wijnen zijn niet enkel geselecteerd op naam maar vooral op smaak.

Gusto stond in samenwerking met Carbon al garant voor topevents met dj’s, livepainting, recepties, ceremonies, meetings, walkingdinners, events zoals het Q-hotel van Q-music, gastronomische diners voor grote groepen, brunches, sportbuffetten voor professionele voetbalteams, …

De internationale sfeer die geschept wordt door de constante aanwezigheid van de gasten van het Carbon Hotel zorgt voor een ongekend dynamisme. Kwalitatieve formules op maat van de klant. Tijdens de zomermaanden toverde Gusto de fenomenale binnentuin van Carbon om tot, een adembenemend zomerterras, perfect te gebruiken voor originele recepties, walking dinners of met zijn twee strakke designtogen met grillbuffet en designinrichting, perfect te gebruiken voor zomerse barbecues. Geniet van de lekkerste salades en verse groenten terwijl de chef een stukje vlees of vis à la minute bereidt. Huur deze locatie af, met of zonder catering voor een democratische prijs. 

Neem contact met ons op, voor vrijblijvende info of reserveer uw tafeltje. Wij kijken er alvast naar uit!

 

OPENINGSUREN

ONTBIJT 

MA TEM VRIJDAG 8:00-10:00

ZA EN ZONDAG 8:00-11:00

(Buffet wordt afgeruimd om 10u op werkdagen, om 11u op weekenddagen. Natafelen mogelijk. We brengen ook wat nodig is tot 10:15 aan tafel)

(Luxe ontbijt steeds reserveren. Meeste gasten arriveren tussen 8:00 en 9:30 om het luxe ontbijt aan te vatten)

LUNCH

MA TEM VRIJDAG (Lunchformule aan 29 euro pp mogelijk naast à la carte) 12:00-14:00

ZONDAG 12:30-14:30

DINER

MA TEM VRIJDAG 18:00-22:00

ZA 17:30 tem 22:00

ZO 17:30 tem 22:00

Warme groeten en heel graag tot binnenkort!

A&T.Boffé 

Ons interieur  (Restaurantgedeelte) 
(klik met je muis op de foto en houd deze ingedrukt, wanneer je nu beweegt kan je ons interieur bekijken)

 

Neem even contact met ons op, voor vrijblijvende info. Alvast hartelijk dank voor uw interesse in Gusto! Of op 089 32 29 29