Geheel nieuwe à la carte kaart vanaf 20 maart 18

Een geheel nieuwe kaart.. Onze chef heeft zijn best weer gedaan om u allen culinair te verwennen

Enkele klassiekers blijven we steeds trouw zoals onze huisbereide garnaalkroketten, vitello tonato en onze Zeeuwse oesters. Bij de hoofdgerechten zijn de Black Angus ossenhaas, kraakverse zeetong Meunière en Steak tartaar dan weer all round classics! Vergeet ook onze zalige garnaalkroketten niet met handgepelde grijze garnaaltjes van de beste kwaliteit.

Daarnaast staan de asperges terug op de kaart! Het seizoen is van start gegaan. Geniet van Asperges op Vlaamse wijze met of zonder truffelham of geniet van onze heerlijke asperge Véloute. In al onze gerechten staan enkel de beste asperges van een lokale teler op de kaart. Inheemse producten van Limburgse bodem dus. Laat u vervoeren door de smaakcombinaties van ons team!

Tot slot is onze kingcrab met champagnesaus de absolute luxe topper! Bij ons kan je deze delicatesse kraakvers eten! 

Bekijk onze degustatiekaart hier

 

Loading...
Loading...