Certificate of Excellence

Een woordje van dank!!

Alle dagen streven naar de beste service en kwaliteit.. Dit met passie en plezier, respect voor de ingrediënten en met een hart voor gastvrijheid, wijnen en gastronomie. Dit alles kan natuurlijk niet zonder een top team waar we alle dagen fier op mogen zijn. Mensen die alle dagen het beste van zichzelf geven in een amicale sfeer.. Samen anderen gelukkig maken! Daar doen we het voor!

Daarom..

Bedankt aan onze fantastische gasten. Blijf ons helpen, met uw opbouwende commentaren of jullie bemoedigende en ondersteunende woorden! Niet alleen via media, maar ook gewoon in Gusto zelf. We zijn er om bij te leren en vooruit te gaan! Daarom vragen we jullie ook na elk bezoek nog eens extra om jullie mening via een ipad (Restocheck)

We zijn intussen weer de trotse eigenaar van een Certificate of Excellence van tripadvisor. Een absolute bekroning! Want op tripadvisor worden nogal eens harde commentaren gegeven, dat hoort er nu eenmaal bij.. Vergeet echter niet dat positieve woorden meer wonderen verrichten & constructieve kritiek altijd wordt aanvaard! Met de nadruk op constructieve :))

Bedankt lieve gasten, bedankt fantastisch team, hopelijk mogen we er nog vele jaren voor jullie zijn.. En mogen we het Certificate of Excellence nog al die jaren houden!

 

Hartelijke groeten

Team Gusto

A.Boffé

 

 

Hartelijke groeten,

Team Gusto
#COE2015