Degustatiemenu

Kleine gastronomische gerechtjes, meer smakencombinaties. Laat u verrassen door de dagverse gerechtjes van onze chef..

DEGUSTATIEMENU

VOORGERECHT

Rundscarpaccio van Belgisch Wit Blauw met truffelmayonaise, pijpajuin, rode biet en krulletjes gerookte ganzenlever

TUSSENGERECHT

Bisque ‘Crustacés’ met handgepelde grijze garnaaltjes, zure room en platte peterselie

HOOFDGERECHT

Coq-au-vin met paddenstoelen, witloof, pommes anna en een rode wijnsaus

NAGERECHT

Italiaanse Merengue met gemengd seizoensfruit

5 GANGEN

Kort geschroeide handgedoken St Jacobsvruchten met prei, bloedworst en worteltjes

6 GANGEN

Verfijnd assortiment kazen van Kaasmeester Verbruggen

OPGELET : Voor groepen kan u bij het hoofdgerecht vragen naar een vis-optie. Mail ons, dan krijgt u een suggestie van de chef (Aan dezelfde prijs)

Prijzen per persoon :

4 gangen degustatiemenu 42 euro. Aangepaste wijnen 22 euro
5 gangen degustatiemenu 51 euro . Aangepaste wijnen 26 euro
6 gangen degustatiemenu 58 euro. Aangepaste wijnen 30 euro

Voor groepen v.a. 6 personen degustatiemenu ALL in mogelijk:

Aperitief glaasje prosecco met amuse (mogelijk in wijnbar vooraf) gevolgd door diner inclusief aangepaste wijnen, waters en koffie met huisbereide zoetigheden

4 gangen degustatiemenu all in 74 euro pp
5 gangen degustatiemenu all in 87 euro pp
6 gangen degustatiemenu all in 98 euro pp

OPGELET : Voor groepen kan u bij het hoofdgerecht vragen naar een vis-optie. Mail ons, dan krijgt u een suggestie van de chef (Aan dezelfde prijs)

1 menu per tafel aub.