Gusto Carbon Genk

Gusto is een trendy, design restaurant in hartje Genk. De zaak wordt bezield door een jong team met aan het hoofd Ardan Boffé geflankeerd door zijn zus en zijn vriendin. Wij staan samen voor hoogwaardige, kraakverse ingrediënten, verfijnd gebracht in een sympathiek, gastvrij, no-nonsense kader. Gusto staat open voor iedereen, dus niet enkel voor de hippe hotelgasten van Carbon hotel

De dag begint in Gusto met de ontbijtjes, op werkdagen uitgeserveerd tot 10u, in het weekend tot 11u. De oven draait op volle toeren terwijl onze ontbijtdames hun uiterste best doen om iedereen op zijn wenken te bedienen. De koffies vliegen over de toonbank terwijl onze gasten in alle rust genieten van hun ontbijt.

Vanaf 12u werkt onze chef voor u in een open keuken, met dagverse producten. De kaart is klassiek Belgisch-Frans geïnspireerd doch modern en verfijnd gebracht. Sushi & sashimi wordt ook dagvers en authentiek bereid. (Een logische keuze vanwege de dagverse aanvoer van verse vis) Elk gerecht is een kunstwerkje op het bord. Drinkt u graag een glas wijn dan hebben we goed nieuws. Wij hebben 20 wijnen die per glas geschonken kunnen worden via ons enomatic systeem in de wijnbar. Dit uiteraard naast onze zeer uitgebreide wijnkaart, waarin tal van bekende en minder bekende parels verscholen zitten. Daarnaast kan u ook kiezen voor onze eerlijk geprijsde, lekkere huiswijnen. Speciaal aan Gusto is de degustatiekaart (Een apart stukje in de menukaart) Deze degustatiekaart laat toe om al onze à la carte gerechten in kleinere porties te bestellen. Zo kan eenieder naar hartelust gerechtjes combineren, zonder te vervallen in een eentonigheid van smaken.
De gin en grappa liefhebbers kunnen ook hun hart ophalen. Deze kaarten zijn uitgebreid en worden regelmatig vernieuwd.

Onze lunchformule op werkdagen is erg populair omdat die toelaat aan de vaste prijs van 29 euro pp, 2 gerechtjes te kiezen uit de degustatiekaart incl koffie of dessert. Voor 29 euro pp behoren dus ook alle dagverse luxe producten zoals Black Angus ossenhaas, kalfszwezeriken etc tot de mogelijkheden. Ook daar weer dus, geheel de vrije keuze om nieuwe gerechtjes te proberen aan een uiterst voordelig tarief. 

Dineren moet een totaalbeleving zijn. U kan daarom beginnen met een aperitief in de wijnbar met een hapje of op een van onze terrassen om vervolgens in het restaurant rustig te tafelen. Wil u zich laten verrassen? Kies dan voor een van onze menu's al dan niet met aangepaste wijnen. We hebben 3 formules: Signatuurmenu (Degustatieporties, seizoensgebonden gatronomisch ingrediënten) , Klassiek Menu (Klassieke ingrediënten van zeer hoogwaardige kwaliteit, die iedereen lust, normale porties) of het degustatiemenu (Verfijnde gerechtjes in kleinere porties, min 4 gangen, zodat u een minimum van diverse smaken en gerechtjes kan proeven)

Wenst u iets te vieren? Feestelijke gebeurtenissen zoals verjaardagsfeestjes, familiefeesten, babyborrels, jubilea, huwelijksdiners, recepties, walking dinners, barbecues in de zomer, worden op maat door ons verzorgd rekening houdende met uw budget. We zijn hier intussen in gespecialiseerd en kunnen met onze ervaringen nuttige tips geven. Kleine extra's die een wereld van verschil maken.

Neem contact met ons op, voor vrijblijvende info of reserveer uw tafeltje. Alvast hartelijk dank voor uw interesse in Gusto!

 

Ons interieur  (Restaurantgedeelte) 
(klik met je muis op de foto en houd deze ingedrukt, wanneer je nu beweegt kan je ons interieur bekijken)

 

Neem even contact met ons op, voor vrijblijvende info. Alvast hartelijk dank voor uw interesse in Gusto!